Grav ned i fiberprocessen

Fotografi af Kvinde med computer, som bestiller fibernet
1.

Du bestiller en gratis fibertilslutning på tdcfiber.dk

Når du registrerer din adresse her på tdcfiber.dk, kommer du på vores interesseliste, som vi bruger i planlægningen af, hvor vi tilbyder gratis fibertilslutning. Er dit hus indenfor kampagneperioden og i vores udvalgte område, kan du skrive dig op til en gratis fibertilslutning. I så fald modtager du en bekræftelse på e-mail, som indeholder vilkår og cirka tidsramme. Du kan forvente, at det tager mellem 4-6 måneder at få en gratis fibertilslutning.

Fotografi af gravemaskine med skovl
2.

Fibernet etableres i dit område

Vi graver fiber ned i vejen i dit område. Det betyder, at du kan møde vores gravemaskiner og personale på gaden. Du oplever måske, at vi kortvarigt åbner fliser og asfalt for at lægge fiberen ned, og der kan være tilfælde, hvor vi foretager en midlertidig reetablering, fordi vi på et senere tidspunkt skal grave samme sted. Du kan altså godt opleve, at selvom vi er færdige med dit hus, er der stadig midlertidig reetablering i området. Men vi sørger altid for at reetablere fuldstændigt, når vi er færdige med gravearbejdet.

Fotografi af TDC-bil
3.

Vi kommer på besøg til besigtigelse

Vi har behov for at besøge dig for at besigtige din adresse og se, hvor vi kan føre fiberen ind i huset og installere den. Du modtager sms og e-mail med dato og tidsramme for vores besøg, samt information om, hvordan du potentielt booker en ny dato. Hvis du allerede har en udvendig boks, undersøger vi, om vi kan bruge den i tilslutningen, og er det muligt, kan vi allerede i forbindelse med besigtigelsen foretage den nødvendige installation. I alle andre tilfælde kommer vi på et andet besøg for at foretage den indvendige installation.

Fotografi af mand med kabel
4.

Vi tilslutter din adresse til fibernet fra TDC

Vi færdiggør gravningen på din vej, ind til dit hus og foretager den indvendige installation (Hvis du ikke har udvendig boks). Derfor modtager du igen sms og e-mail med dato og tidsramme for vores besøg for indvendig installation, samt information om, hvordan du potentielt booker en ny dato. Når din adresse og dine naboer er tilsluttet til fibernettet, reetablerer vi området, så det ser ud som da vi startede. Det er også i denne periode, vi sikrer dokumentation og endelig udrulning af fibernettet i dit område.

Fotografi af kvinde med computer og popkorn
5.

Du skal have et abonnement for at tage din tilslutning i brug

Det er frivilligt om og hvornår du vil tage din tilslutning i brug. Afhængig af dit eksisterende abonnement kan du enten tegne et nyt abonnement eller fortsætte hos din eksisterende udbyder. Kontakt din udbyder for mere herom. Du kan frit vælge udbyder på vores fibernet, og på tdcfiber.dk/udbydere kan du se et udvalg af dem, du kan vælge. Bemærk, dit internet virker ikke, før du har et abonnement om internet hos en internetudbyder, ligesom du i nogle tilfælde skal have en router installeret, før din forbindelse kan tages i brug. Det sørger din internetudbyder for. 

Kontaktformular

?
?
?
?
?
?
gå til top